Forskningsartikel2021Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Probiotic enriched fermented soy‐gel as a vegan substitute for dairy yoghurt
Jayarathna, Shishanthi; Priyashantha, Hasitha; Johansson, Monika et al.
Institutionen för molekylära vetenskaper
Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap
E-post: Hasi.tvp@slu.se
ORCID: 0000-0003-0190-9075
Forskningsartikel2021Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Jayarathna, Shishanthi; Priyashantha, Hasitha; Johansson, Monika et al.
Översiktsartikel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Abesinghe, A.M.N.L.; Priyashantha, Hasitha; Prasanna, P.H.P. et al.
Forskningsartikel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Priyashantha, Hasitha; Hojer, Annika; Saeden, Karin Hallin et al.
Forskningsartikel2019Vetenskapligt granskad
Priyashantha, Hasitha; Lundh, Ase; Hojer, Annika et al.
Forskningsartikel2019Vetenskapligt granskad
Priyashantha, Hasitha; Perez Quintans, Alfonso; Baixauli, Raquel et al.
Tidningsartikel2019
Priyashantha, Hasitha; Bannak Gedara , Shishanthi Jayarathna .
Forskningsartikel2019Vetenskapligt granskad
Sun, L.; Dicksved, J.; Priyashantha, H. et al.
Tidningsartikel2019
Priyashantha, Hasitha; Turkmen, Nazli; Bannak Gedara , Shishanthi Jayarathna .
Tidningsartikel2019Öppen tillgång
Priyashantha, Hasitha.
Tidningsartikel2019
Priyashantha, Hasitha; Lundh, Åse; Hetta, Mårten et al.
Artikel i dags-/nyhetstidning2019
Priyashantha, Hasitha.
Tidningsartikel2019
Priyashantha, Hasitha; Zamaratskaia, Galia; Ranadheera, Senaka et al.
Konferensabstrakt2018Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Priyashantha, Hasitha; Johansson, Monika; Höjer, Annika et al.
Faktablad2018Öppen tillgång
Bernes, Gun; Höjer, Annika; Hetta, Mårten et al.