Forskningsartikel2012Vetenskapligt granskad
Changes in Salt Solubility and Microstructure of Proteins from Herring (Clupea harengus) after pH-Shift Processing
Marmon, Sofia K.; Krona, Annika; Langton, Maud et al.
Institutionen för molekylära vetenskaper
Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap
E-post: maud.langton@slu.se
ORCID: 0000-0003-1565-6996
Forskningsartikel2012Vetenskapligt granskad
Marmon, Sofia K.; Krona, Annika; Langton, Maud et al.
Forskningsartikel2012Vetenskapligt granskad
Van Buggenhout, Sandy; Ahrne, Lilia; Alminger, Marie et al.
Forskningsartikel2012Vetenskapligt granskad
Larsson Alminger, M; Eklund-Jonsson, C; Kidman, Siv et al.
Forskningsartikel2011Vetenskapligt granskad
Lopez-Sanchez, Patricia; Svelander, Cecilia; Bialek, Lucy et al.
Forskningsartikel2011Vetenskapligt granskad
Lopez-Sanchez, Patricia; Nijsse, Jaap; Blonk, Han C. G. et al.
Forskningsartikel2010Vetenskapligt granskad
Svelander, Cecilia A.; Tiback, Evelina A.; Ahrne, Lilia M. et al.
Forskningsartikel2009Vetenskapligt granskad
Hillerstrom, Anna; Andersson, Martin; Pedersen, Jan Skov et al.
Forskningsartikel2009Vetenskapligt granskad
Tiback, Evelina A.; Svelander, Cecilia A.; Colle, Ines J. P. et al.
Forskningsartikel2009Vetenskapligt granskad
Lemmens, Lien; Tiback, Evelina; Svelander, Cecilia et al.
Forskningsartikel2007Vetenskapligt granskad
Brink, Jenny; Langton, Maud; Stading, Mats et al.