Forskningsartikel2021Vetenskapligt granskad
The Potential of Kluyveromyces marxianus to Produce Low-FODMAP Straight-Dough and Sourdough Bread: a Pilot-Scale Study
Laurent, Jitka; Struyf, Nore; Bautil, An et al.
Institutionen för molekylära vetenskaper
Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap
E-post: albina.bakeeva@slu.se
Forskningsartikel2021Vetenskapligt granskad
Laurent, Jitka; Struyf, Nore; Bautil, An et al.
Forskningsartikel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Cassi, Xavier Fernandez; Söderqvist, Karin; Bakeeva, Albina et al.
Forskningsartikel2019Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Birmeta, Genet; Bakeeva, Albina; Passoth, Volkmar.
Forskningsartikel2019Vetenskapligt granskad
Olsen, Monica; Lindqvist, Roland; Bakeeva, Albina et al.
Forskningsartikel2017Vetenskapligt granskad
Katongole, Constantine B.; Bakeeva, Albina; Passoth, Volkmar et al.