Skip to main content
SLU:s publikationsdatabas (SLUpub)

Rapport2019Öppen tillgång

Insects as food – an option for sustainable food production?

Jansson, Anna; Hunter, Douglas; Berggren, Åsa

Nyckelord

entomophagy; food production; insect farming; sustainable food

Publicerad i

SLU Future Food Reports
2019, nummer: 5
ISBN: 978-91-576-9633-5, eISBN: 978-91-576-9634-2
Utgivare: SLU Future Food, Sveriges lantbruksuniversitet

      SLU författare

      • Associerade SLU-program

        SLU Future Food

        Globala målen

        Avskaffa hunger, uppnå tryggad livsmedelsförsörjning och förbättrad nutrition samt främja ett hållbart jordbruk
        Säkerställa hållbara konsumtions- och produktionsmönster

        UKÄ forskningsämne

        Ekologi
        Livsmedelsvetenskap
        Zoologi

        Permanent länk till denna sida (URI)

        https://res.slu.se/id/publ/103240