Skip to main content
SLU:s publikationsdatabas (SLUpub)

Rapport2022

Food as Industry, Food Tech or Culture, or even Food Forgotten? : A report on scenario skeletons of Swedish Food Futures

Gordon, Line J.; Eitrem Holmgren, Klara; Bengtsson, Jan; Persson, U. Martin; Peterson, Garry D.; Röös, Elin; Wood, Amanda; Alvstad, Rakel; Basnet, Shyam Kumar; Bunge, Anne Charlotte; Jonell, Malin; Fetzer, Ingo

Publicerad i

Mistra Food Futures Report
2022, nummer: 1
ISBN: 978-91-8046-757-5 , eISBN: 978-91-8046-756-8
Utgivare: Swedish University of Agricultural Sciences

      SLU författare

    • Associerade SLU-program

      SLU Future Food

      Globala målen

      Skydda, återställa och främja ett hållbart nyttjande av landbaserade ekosystem, hållbart bruka skogar, bekämpa ökenspridning, hejda och vrida tillbaka markförstöringen samt hejda förlusten av biologisk mångfald
      Vidta omedelbara åtgärder för att bekämpa klimatförändringarna och dess konsekvenser
      Säkerställa hållbara konsumtions- och produktionsmönster

      UKÄ forskningsämne

      Livsmedelsvetenskap

      Permanent länk till denna sida (URI)

      https://res.slu.se/id/publ/121276