Bengtsson, Jan
- Institutionen för ekologi, Sveriges lantbruksuniversitet
Rapport2022
Gordon, Line J.; Eitrem Holmgren, Klara; Bengtsson, Jan; Persson, U. Martin; Peterson, Garry D.; Röös, Elin; Wood, Amanda; Alvstad, Rakel; Basnet, Shyam Kumar; Bunge, Anne Charlotte; Jonell, Malin; Fetzer, Ingo
Mistra Food Futures Report
2022, nummer: 1
ISBN: 978-91-8046-757-5 , eISBN: 978-91-8046-756-8
Utgivare: Swedish University of Agricultural Sciences
SLU Future Food
Skydda, återställa och främja ett hållbart nyttjande av landbaserade ekosystem, hållbart bruka skogar, bekämpa ökenspridning, hejda och vrida tillbaka markförstöringen samt hejda förlusten av biologisk mångfald
Vidta omedelbara åtgärder för att bekämpa klimatförändringarna och dess konsekvenser
Säkerställa hållbara konsumtions- och produktionsmönster
Livsmedelsvetenskap
https://res.slu.se/id/publ/121276