Skip to main content
SLU:s publikationsdatabas (SLUpub)

Konferensartikel2003

Microstructure of dough from different wheat flours

Ramune, Kuktaite; Marttila, Salla; Brismar, Kerstin; Johansson, Eva; Larsson, Hans

Publicerad i


Utgivare: Scandem

Konferens

Scandem Oslo 2003

      SLU författare

    • Kuktaite, Ramune

      • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
      • Larsson, Hans

        • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
        • Brismar, Kerstin

          • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
          • Marttila, Salla

            • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
            • Johansson, Eva

              • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet

            UKÄ forskningsämne

            Livsmedelsvetenskap
            Jordbruksvetenskap

            Permanent länk till denna sida (URI)

            https://res.slu.se/id/publ/2489