Skip to main content
SLU:s publikationsdatabas (SLUpub)

Bokkapitel2005

Breeding for improved stability in bread-making quality

Johansson, Eva; Prieto-Linde, Maria Luisa; Kuktaite, Ramune; Andersson, Allan; Jönsson, Jan; Svensson, Gunnar

Publicerad i

Titel: Using cereal science and technology for the benefit of consumers
ISBN: 1-85573-961-5
Utgivare: Woodhead Publishing Ltd; Cambridge; UK

      SLU författare

    • Johansson, Eva

      • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
      • Prieto-Linde, Maria Luisa

        • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
        • Kuktaite, Ramune

          • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
          • Andersson, Allan

            • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
            • Svensson, Gunnar

              • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet

            UKÄ forskningsämne

            Jordbruksvetenskap
            Livsmedelsvetenskap

            Permanent länk till denna sida (URI)

            https://res.slu.se/id/publ/5757