Skip to main content
SLU:s publikationsdatabas (SLUpub)

Konferensartikel2003Vetenskapligt granskad

Genetical variation in gluten macropolymer structure and function during dough formation

Johansson, Eva; Marttila, Salla; Larsson, Hans; Kuktaite, Ramune

Publicerad i

Konferens

10th Int Wheat Genetic Symp

      SLU författare

    • Larsson, Hans

      • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
      • Marttila, Salla

        • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
        • Johansson, Eva

          • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet
          • Kuktaite, Ramune

            • Institutionen för växtvetenskap, Sveriges lantbruksuniversitet

          UKÄ forskningsämne

          Jordbruksvetenskap
          Livsmedelsvetenskap

          Permanent länk till denna sida (URI)

          https://res.slu.se/id/publ/986