Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 79
Wheat flour quality for baking : Linking flour components and dough performance to predict loaf volume
Selga, Louise.
Sveriges lantbruksuniversitet
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 79
Selga, Louise.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 78
Charles Sangenoi, Maglan.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 77
Malaluang, Pongpreecha.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 76
Juvany Canovas, Laura.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 75
Wallin Kihlberg, Isa.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 74
Amsten, Karin.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 73
Ehnvall, Betty.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 72
Bäckman, Malin.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 71
Jolayemi, Okanlawon Lekan.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 70
Yu, Maria.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 69
Selin, Erica.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 68
Lundberg, Ludwig.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 67
Micke, Brooke.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 66
Edvardsson Rasmussen, Anna.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 65
Palmqvist, Hanna.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 64
Stenberg, Hedvig.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 63
Do Van, Hung.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 62
Nassazzi, Winnie.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 61
Landström, Katarina.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 60
Rychel, Katrin.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 59
Engström, Amalia.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 58
Tuyishime, Olive.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 57
Xue, Yan.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 56
Skoglund, Martin.
Doktorsavhandling2023Öppen tillgång
Nummer: 55
Kiros, Bahre.