Rapport2020Öppen tillgång
Environmental impact of plant-based foods – data collection for the development of a consumer guide for plant-based foods
Karlsson Potter, Hanna; Lundmark, Lina; Röös, Elin.
Rapport2020Öppen tillgång
Karlsson Potter, Hanna; Lundmark, Lina; Röös, Elin.
Rapport2020Öppen tillgång
Jönsson, Håkan; Dalahmeh, Sahar; Thorsén, Gunnar.
Licentiatavhandling2020Öppen tillgång
Nilsson, Johan.
Rapport2020Öppen tillgång
Jönsson, Håkan (red.);
Bok (redaktörskap)2020Vetenskapligt granskad
Nordin, Jonas (red.); Myrdal, Janken (red.).
Bokkapitel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Myrdal, Janken.
Bokkapitel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Myrdal, Janken.
Rapport2020
Ahvonen, Anssi; Baudrier, Jérôme; Colella, Sabrina et al.
Rapport2020
Cadrin, Steven; Campbell, Neil; Cardinale, Massimiliano et al.
Rapport2020
Brunel, Thomas; Campbell, Andrew; Campbell, Neil et al.
Rapport2020Öppen tillgång
Huusko, Riina; Jaukkuri, Mikko; Hellström, Gustav et al.
Rapport2020
Björnsson, Höskuldur; Brunel, Thomas; Campbell, Andrew et al.
Doktorsavhandling2020Öppen tillgång
Tröger, Rikard.
Konferensartikel2020
Nilsdotter-Linde, Nilla; Carlsson, Anna.
Doktorsavhandling2020Öppen tillgång
Rosén, Linus.
Rapport2020
Alvestad, Anja Helen; Batsleer, Jurgen; Baudron, Alan et al.
Doktorsavhandling2020Öppen tillgång
Aguilera Nuñez, Guillermo.
Doktorsavhandling2020Öppen tillgång
Braun, Sabina.
Rapport2020
Bergström, Lena; Borgström, Pernilla; Smith, Henrik G. et al.
Doktorsavhandling2020Öppen tillgång
Svensson, Fredric.
Forskningsartikel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Alexandersson, Elin; Sandstrom, Corine; Lundqvist, Lena C. E. et al.
Forskningsartikel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
de Villemereuil, Pierre; Charmantier, Anne; Arlt, Debora et al.
Doktorsavhandling2020Öppen tillgång
Klein, Julian.
Forskningsartikel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Balty, Clemence; Guillot, Alain; Fradale, Laura et al.
Forskningsartikel2020Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Delgado, Maria del Mar; Roslin, Tomas; Tikhonov, Gleb et al.