Konferensabstrakt2015Vetenskapligt granskad
Can food cultures and culinary trends for authenticity contribute to sustainable landscapes?
Sarlöv-Herlin, Ingrid.
Sveriges lantbruksuniversitet
Fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap
Konferensabstrakt2015Vetenskapligt granskad
Sarlöv-Herlin, Ingrid.
Konferensabstrakt2015Vetenskapligt granskad
Ode Sang, Åsa; Hedblom, Marcus; Gunnarsson, Bengt et al.
Forskningsartikel2015Vetenskapligt granskad
Pihel, Johan; Sang, Asa Ode; Hagerhall, Caroline et al.
Bokkapitel2015Vetenskapligt granskad
Olwig, Kenneth.
Bokkapitel2015
Olwig, Kenneth.
Bokkapitel2015
Olwig, Kenneth.
Övrig publikation2015
Persson, Jesper.
Konferensartikel2015
Skärbäck, Erik.
Konferensartikel2015
Skärbäck, Erik; Wen, Lu; Aleksandrova, Silviia et al.
Bokkapitel2015Vetenskapligt granskad
Mellqvist, Helena; Gustavsson, Roland.
Bokkapitel2015
Slagstedt, Johan; Gustafsson, Eva-Lou; Stål, Örjan.
Bokkapitel2015Vetenskapligt granskad
van, den Bosch CCK.
Rapport2015
Andreasson, Frida; Fransson, Ann-Mari; Andersson, Cecilia et al.
Bokkapitel2015
Diedrich, Lisa Babette.
Bokkapitel2015
Diedrich, Lisa Babette.
Bokkapitel2015
Diedrich, Lisa Babette.
Kapitel i rapport 2015
Delshammar, Tim.
Forskningsartikel2015Vetenskapligt granskad
Weimann, Hanna; Rylander, Lars; Albin, Maria et al.
Bokkapitel2015
Sjöman, Henrik; Slagstedt, Johan; Wiström, Björn et al.
Bokkapitel2015
Östberg, Johan; Nilsson, Lisa; Slagstedt, Johan et al.
Rapport2015
Granvik, Madeleine; Larsson, Anders.
Bokkapitel2014
Jakobsson, Anna; Nordgren, Boel.
Rapport2014Öppen tillgång
Emanuelsson, Karin; Persson, Jesper.
Tidningsartikel2014
Diedrich, Lisa Babette.
Forskningsartikel2014
Larsson, Marie.