Forskningsartikel1996Vetenskapligt granskad
Influence of marinade pH on muscle fibre area and water holding capacity of raw porcine longissimus dorsi muscle
Karlsson, Anders; Andersson, Annica; Lundström, Kerstin et al.
Sveriges lantbruksuniversitet
Fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap
Forskningsartikel1996Vetenskapligt granskad
Karlsson, Anders; Andersson, Annica; Lundström, Kerstin et al.
Forskningsartikel1996Vetenskapligt granskad
Karlsson, A; Andersson, A; Lundstrom, K et al.
Forskningsartikel1996Vetenskapligt granskad
Alanärä, Anders; Kiessling, Anders.
Forskningsartikel1995Vetenskapligt granskad
Kiessling, Anders; Larsson, L.; Kiessling, Karl-Heinz et al.
Forskningsartikel1995Vetenskapligt granskad
Andersson, Arne; Hansson, Ingemar; Lundström, Kerstin et al.
Forskningsartikel1995Vetenskapligt granskadÖppen tillgång
Kiessling, Anders; Dosanjh, B.; Higgs, D. et al.
Forskningsartikel1995Vetenskapligt granskad
LUNDSTROM, K; KARLSSON, A; HAKANSSON, J et al.
Forskningsartikel1994Vetenskapligt granskad
ESSENGUSTAVSSON, B; KARLSSON, A; LUNDSTROM, K et al.
Forskningsartikel1994Vetenskapligt granskad
Karlsson, Anders; Essen-Gustavsson, Birgitta; Lundström, Kerstin.
Forskningsartikel1993Vetenskapligt granskad
Karlsson, Anders; Enfält, Ann-Charlotte; Essen-Gustavsson, Birgitta et al.
Forskningsartikel1993Vetenskapligt granskad
Enfält, Ann-Charlotte; Lundström, Kerstin; Hansson, Ingemar et al.
Forskningsartikel1992Vetenskapligt granskad
Karlsson, Anders.
Forskningsartikel1992Vetenskapligt granskad
Karlsson, Anders; Lundström, K..