Skip to main content
SLU:s publikationsdatabas (SLUpub)

Rapport2022Öppen tillgång

Food as Industry, Food Tech or Culture, or even Food Forgotten? : A report on scenario skeletons of Swedish Food Futures

Gordon, Line J.; Eitrem Holmgren, Klara; Bengtsson, Jan; Persson, U. Martin; Peterson, Garry D.; Röös, Elin; Wood, Amanda; Alvstad, Rakel; Basnet, Shyam Kumar; Bunge, Anne Charlotte; Jonell, Malin; Fetzer, Ingo

Publicerad i

Mistra Food Futures Report
2022, nummer: 1
Utgivare: Swedish University of Agricultural Sciences

SLU författare

Associerade SLU-program

SLU Future Food

Globala målen (SDG)

SDG12 Hållbar konsumtion och produktion
SDG13 Bekämpa klimatförändringarna
SDG15 Ekosystem och biologisk mångfald

UKÄ forskningsämne

Livsmedelsvetenskap

Publikationens identifierare

  • ISBN: 978-91-8046-757-5
  • eISBN: 978-91-8046-756-8

Permanent länk till denna sida (URI)

https://res.slu.se/id/publ/121276