Skip to main content
SLU:s publikationsdatabas (SLUpub)

Kapitel i rapport 2024Öppen tillgång

Äta biologisk mångfald och ändå ha den kvar

Hilding-Rydevik, Tuija; Tunon, Håkan

Publicerad i

SLU Future Food Reports
2024, nummer: 27, sidor: 71-75
Titel: Den biologiska mångfalden och maten vi äter
Utgivare: SLU Framtidens mat, Sveriges lantbruksuniversitet

SLU författare

Associerade SLU-program

SLU Centrum för biologisk mångfald, CBM

Globala målen (SDG)

SDG12 Hållbar konsumtion och produktion
SDG14 Hav och marina resurser
SDG15 Ekosystem och biologisk mångfald

UKÄ forskningsämne

Livsmedelsvetenskap
Övrig annan samhällsvetenskap
Annan biologi

Publikationens identifierare

  • ISBN: 978-91-8046-644-8
  • eISBN: 978-91-8046-640-0

Permanent länk till denna sida (URI)

https://res.slu.se/id/publ/139930